top of page

Nu vet vi mer om framtiden...

Uppdaterat: 25 okt. 2020

För ungefär ett år sedan hörde SVT av sig till oss, de hade läst i Land om vår idé Landsbygdsdröm, som i en webbserie ville berätta om det härliga livet på landet, matcha de som drömmer om ett landsbygdsliv med att rädda tomma och vackra hus.


Intressanta och för oss helt oväntade diskussioner började - det var nästan så vi fick nypa oss i armen, stora SVT var intresserade av Lilla Oss! Smickrande, lite läskigt men otroligt spännande!


Ett koncept togs fram, lite annorlunda än Landsbygdsdröm, men hyfsat nära. Täta samtal, många möten och sedan kom corona. I april var vi så nära så nära, men programidéen sköts fram för nytt beslut efter sommaren.


Vi sjösatte, med SVTs tillåtelse Landsbygdsdröm. Så länge vi inte förknippades med stora sponsorer eller kommersiella varumärken var det ok. Såhär fem månader senare är vi alla lite tagna på sängen över det varma och massiva välkomnandet Landsbygdsdröm har fått, och i frustrationen kring att få fram avsnitt och jakten på att "få loss" hus, så har väntan på SVT blivit lite sekundär.


Så för en vecka sedan återkopplade SVT.

Det blir inget av vårt koncept, vår lilla tv-dröm. Vi faller på målsnöret, väldigt väldigt nära att nå hela vägen.

Självklart finns en besvikelse. Det hade varit otroligt kul att göra ett sådant äventyr, såklart. Men samtidigt - wow, vårt lilla projekt, som vi helt okända tagit fram ur vår passion och kärlek till gamla hus och till livet på landet, nådde nästan till finrummet i SVT. Det är, faktiskt, lite coolt.


Så nu då? Vad gör vi nu? Vill vi ge upp Landsbygdsdröm? Nej. Vi har tänkt, vi har idéer. Men vi vill såklart veta om ni vill ha oss kvar. Hur kul det än är så tar det här jobbet tid, och vi måste hitta en lösning som gör att vi kan få loss tiden och i det här fallet är tid tyvärr pengar...


Så alla som har en idé om hur vi få loss tid, få fram pengar till att göra Landsbygdsdröm, eller "byggnadsvårds-stämplad, hållbar landsbygdsreklam" får gärna höra av sig ❤️


Comments


bottom of page