top of page

OM LANDSBYGDSDRÖM

Vilka är vi &
vad gör vi?

Om Landsbygdsdröm

Vi är ett litet gäng som möttes av en slump. Vi tröttnade på att höra allt negativt om platserna vi älskar, lever på och brinner för och bestämde oss för att göra något åt det.
Resultatet är Landsbygdsdröm.

Kärnan för oss är att försöka hitta, rädda och förmedla tomma hus. Vi vill göra det genom att visa en annan bild av livet på landet, som får fler att vilja flytta dit.

Vi är inget renodlat produktionsbolag, vi är vårt eget drömföretag och vi har kul ihop med målet att inspirera fler till ett liv på landet. Vi har ingen politisk agenda, även om vi absolut kan bli politiska ibland. Vi är heller inga mäklare, snarare förmedlar vi en möjlighet till de som vill ha den. 


Vi är tre personer, med olika kompetenser och bakgrund och vi gör detta själva. Vi förenas i frustrationen kring bilden av svensk landsbygd, i kärleken till de tomma husen och vi älskar livet på landet.

Sist men inte minst har vi ingen statlig finansiering från till exempel Jordbruksverket, Tillväxtverket eller LEADER. Vår drivkraft är bara vilja och kärlek att göra något för landsbydgen - och vi har väldigt kul i det vi gör.

Vi bildades 2020 och har vårt säte i Falkenberg.
Hur det går vet vi inte, men vi vill iallafall försöka.

/Jennifer, Robert och Theresia, april 2020

_GL12347_edited.jpg

Vi tror på styrkan i berättelserna, i kärleken till livsplatsen och det kreativa och starka i livet på landet.

Detta är vi

En multiarbetande journalist, en skrivande byggnadsvårdare och en fotograferande grafisk designer. Det är vi som står bakom Landsbygdsdröm. Det som förenar oss är vår kärlek till landsbygden. 

För oss är landsbygden och ett liv på landet ett liv där allt är möjligt, oavsett vad man vill göra. Och det är det vi vill visa med vårt koncept.

Portratt_Jennifer.jpg

Jennifer Erlandsson

_GL14637_edited_edited.jpg

Robert Danielsson

4V0A6810_edited_edited.jpg

Theresia Sandahl

Vill du veta mer om oss?

VILL DU SE OCH LÄSA MER OM OSS?

Följ oss på Instagram

bottom of page