top of page

"Jag vill ta del av era hus"

Uppdaterat: 11 maj 2020

En vanlig fråga vi får är att man vill se en lista på alla hus vi har till förmedling. Vi är ledsna, men det finns ingen sådan lista att ta del av. Vi är inte Hemnet. Vi är inte mäklare, därför går det inte riktigt till som vid försäljning av andra hus.


Ett ödehus är ofta något som man som säljare inte är speciellt stolt över. Många gånger är det olyckliga omständigheter kring att huset blivit stående, eller viss skam över att man inte orkat ta hand om det. Många ödehusägare är också rädda att deras hus ska hamna i fel händer, och anser det därför vara bättre att huset får stå.

Av anledningar som dessa sker de flesta av våra förmedlingar i det tysta. En del lyfter vi upp i vår webbserie, men de allra flesta sker inofficiellt. Det finns alltså betydligt fler hus till förmedling än de som visas i serien Landsbygdsdröm!

För att skydda parter som inte vill vara offentliga har vi istället valt att matcha hus med personer från vår lista. När du anmäler dig är det därför viktigt att du skriver ärligt och omfattande. Vi vill dessutom ha max 5 sökord som beskriver vad som främst prioriteras, till exempel minst 3 hektar betesmark, max 500 tkr, egen brunn, minst 3 rok. Det underlättar sedan för oss att matcha ihop rätt hus med rätt köpare, allt för att vi ska kunna matcha dig mot rätt typ av fastigheter, på rätt platser i landet.

När ett hus dyker upp som vi tror passar dig, hör vi av oss! Ibland tar det lång tid, ibland går det fort – det beror helt på vilka objekt vi har och vad du angett i din intresseanmälan.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page