Gillar du Landsbygdsdröm och det vi står för? Nu söker vi efter samarbetspartner och sponsorer inför Roberts Resa, en webbserie som ska spelas in i Hylte kommun, Halland och Småland under sommaren 2021. 

Landsbygdsdröm görs av oss tre, vi är helt fristående och drivs som ett aktiebolag. Vi har valt formen som fristående bolag för att vara flexibla och ha större möjligheter. Vårt syfte är lika enkelt som självklart – vi vill inspirera fler att flytta till landsbygden genom att rädda tomt hus och vi vill höja varumärket på Sveriges landsbygder.

Nu lanserar vi Roberts Resa som verkligen blir Roberts egen resa till sin egen landsbygdsdröm. Serien bygger på ett enkelt recept - landsbygdskärlek, hållbar renovering och inspiration.

Huset som Robert förälskat sig i saknar vatten, avlopp, uppvärmning, kök och badrum. Nu ska han på smartast möjliga sätt renovera huset till beboeligt skick och försöka hitta sin plats på landet - i en by han inte vet något om eller där han känner någon.

Till serien söker vi företag med produkter som lämpar sig vid renovering av ett ödehus eller för livet på landet. Vi kommer vi åka på utflykter och hämta såväl material som hälsa på inspiratörer, prata självhushållning, återbruk, trädgårdsarbete och hälsa på entreprenörer som gjort verklighet av sin företagsidé - på landet.

Är ni ett företag som vill stötta oss? Eller har ni en produkt eller tjänst som kan hjälpa Robert och andra i renoveringen av ett ödehus? Tips på någon vi måste besöka eller något vi måste göra inom seriens ram? Tveka inte att kontakta oss!


Mejla till samarbete@landsbygdsdrom.se

Du som privatperson kan hjälpa oss göra serien genom att swisha en valfri summa till vårt swishnummer: 123 080 7487.

Alla pengar som kommer in till oss kommer oavkortat gå till att producera Roberts Resa - löner till professionella fotografer och klippare (det gör alltså inte av oss själva den här gången) samt till att bekosta resor och uppehälle för produktionen under inspelningsperioden.
(Och skulle det mot förmodan bli pengar över, ja då kommer de gå till att rädda fler hus och att marknadsföra Sveriges landsbygder i kommande projekt!)

Roberts Resa kommer ha premiär under hösten 2021.

 

FÖR FÖRETAG

Är du ett företag med produkter som

lämpar vid renovering av ett ödehus eller

för livet på landet? Hör av dig till oss på..

qr.png

TACK

FÖR PRIVATPERSONER

Du som privatperson kan hjälpa oss

göra Roberts Resa genom att swisha

valfri summa till: 1230807487

SAMARBETA MED OSS?