top of page

Drömmen om Blekinge x2

Dags för landsbygdsdrömmen om Blekinge - och en liten överraskning…


När vi släppte avsnittet om Bråbygden var målet att försöka släppa nästa, om Blekinge, inom någon månad. Det var inte bara vårt mål, utan också vår vilja - för detta är ju så himla kul att göra och vi ÄLSKAR responsen vi fått från er tittare efter förra avsnittet om Bråbygden.


Som en del av er vet är vi bara tre, och vi gör Landsbygdsdröm vid sidan av våra vanliga jobb. Det gör tiden för Landsbygdsdröm begränsad, men Jennifer som klipper avsnitten hade ändå målet att det skulle gå på en månad. Men ibland får man bita i det sura äpplet. De vanliga jobben tog mer tid än planerat, det blev på många sätt en annorlunda vår och dessutom var materialet från Blekinge stort och det var svårt att välja vad som skulle med och få ihop det på den korta tiden…

Det fina med att göra något helt eget är att vi kan bestämma helt hur varje avsnitt ska se ut, hur långa de ska vara och när de ska släppas. I detta fallet var ju saken rätt enkel - varför inte göra två avsnitt från Blekinge? Varför klippa bort något av allt som känns för bra för att inte ha med? Varför helt enkelt bara inte ge er lite mer när ni nu ändå fått vänta så länge…? Som en liten kompensation för lång väntan?

Så. På måndag släpper vi del 1 av Blekinge och strax därefter kommer också del 2. Det blir en annan landsbygdsdröm än den ni såg sist, men det är också det som är det roliga med detta projektet, det tar oss på nya platser och det vi möter och upplever får forma programmet.

Oavsett - vi hoppas ni gillar det ni ser! Välkommen att hänga med oss till Blekinge och Ronneby på måndag klockan 20.00 - HÄR!


/ Hälsningar från oss i Landsbygdsdrömsteamet! ❤️


Comments


bottom of page