top of page

Landsbygdsdröm i SVT eller TV4?

Därför är inte Landsbygdsdröm ett program i SVT eller TV4


Ni anar inte vad vi tycker det är kul med alla frågor, tankar och reaktioner vi har fått från er den senaste tiden! Det är det mest motiverande och energi-givande som vi kan få, och vi jobbar som bara den för att få klart nästa program och små klipp av det ni önskar!


Totalt har vi ca 10 timmar material från varje inspelningshelg (vi filmar bara helger då vi har andra jobb på vardagarna) och en del av det hoppas vi kunna göra om till ”extramaterial” till er <3


De senaste dagarna har vi fått många kommentarer, meddelanden och mejl som gäller varför vi inte sålt in Landsbygdsdröm till någon större tv-kanal eller produktionsbolag. Vi har inte vågat svara, men nu vet vi vad vi får och kan svara:


Det korta svaret är att Landsbygdsdröm aldrig kommer att bli tv… - MEN sedan december är vi i en process med SVT kring ett ANNAT tv-koncept och om det blir verklighet - då lovar vi att ni inte kommer bli missnöjda! (Bilden nedan är tagen precis innan vårt första möte - gissa om det är en nervös trio…?)

Då undrar ni säkert ”så när vet ni det då?!” Svaret är lika enkelt där - vi vet inte, men vi vet att vi kanske kan få ett besked i augusti. Det kan dock lika gärna bli nej som ja, så låt oss alla hålla kollektiva landsbygdstummar för att det ska bli av!


Ja, vi tycker också det är olidligt att vänta, men nu finns i iallafall Landsbygdsdröm så vi har något att göra medans vi väntar och håller våra tummar.


Någon undrar såklart hur konceptet med SVT ser ut, och det får vi ju givetvis inte säga något om. Inte mer än att det hade varit en riktig dröm att få se det bli verklighet!


Och förresten. SVT är ju public service så skicka ett mejl till deras tittarservice om vilken typ av program du vill se… ;)

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page