HUR GÖR VI?

Landsbygdsdröm drivs av tre personer. Vi funderar ibland på om vi tar multitasking till en ny nivå, och vi hoppas på sikt bli fler.

Jennifer är den som skriver texter till hemsidan, filmar, klipper. Hon är producent för vår serie där hon dessutom försöker vara programledaren som ständigt försöker lära sig mer om husen. Mest njuter hon av att träffa och intervjua alla landsbygdsbor i våra program. 

Robert är vår husexpert, för att inte säga vår husnörd. Han är ett måste som programledare där han lär oss allt om tapeter, byggnadsvårdstekniker, daterar fönster och går igång på dörrhandtag.  Han är den som är ansvarig för allt som rör husen: inventerar, hittar ägare, håller kontakt med de som vill sälja hus, besiktigar och projektleder allt som rör husens återkomst till 2020.

Theresia har byggt och håller koll på vår hemsida. Hon sköter våra sociala konton och fotar såväl magiska stillbilder som är fotograf till serien Landsbygdsdröm. Hon är den som svarar på inläggen på våra sociala kanaler och ger husen sin chans till återkomst genom sina foton.

Tillsammans jobbar vi hårt, men har också väldigt kul. Landsbygdsdröm görs väldigt effektivt, helt enkelt för att vi inte har extern finansiering och inte har råd att vara fler - just nu. Då får man helt enkelt använda de kompetenser vi har och göra det bästa av mixen!

Vår fina logga är gjord av Eva Lind, två av våra Landsbygdsdrömmar är filmade av duktiga fotografen Emma Nordström och vi bollar idéer med ytterligare ett gäng bra landsbygdsälskare runt om i landet.

Musiken kommer oftast från PremiumBeat.com och några få klipp från videvo.net.

Tipsaoss1.jpg
Lekamedoss.jpg
Tipsaoss.jpg